Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Taşdelen Mesire Yeri

Taşdelen Mesire Yeri

Çam, Meşe, Kayın ve Göknar ağaçlarıyla kaplı nezih bir mesire yeridir. 800 dönüme yayılan bu güzelliği öne çıkaran asıl zenginlik ise, orman içindeki çeşmelerden gürül gürül akan ünlü Taşdelen Suyu'dur. Taşdelen'in tabiat değerleri, güler yüzlü personeli, bakımlı sahaları ve ulaşım kolaylığı ile bütünleşince Anadolu yakasının cazibe merkezi olarak öne çıkıyor.

Orman içi yollarla çeşitli yönlere yürüyüş ve koşu yapma imkanı bulunmaktadır. Ailenizle oturup kendi sofranızı hazırlayabileceğiniz gibi, restoran ve büfe kısmından da bu hizmetleri talep edebilirsiniz.

Ulaşım: Üsküdar - Şile TEM yolu üzerinden girilen Taşdelen'in merkezinden 1 kilometre uzaklıkta. Kendi aracınızın yanısıra toplu taşıma vasıtalarıyla da ulaşabilirsiniz.
Telefon: 0216 312 13 68

Hiç yorum yok: