Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Marmaracık Mesire Yeri

Marmaracık Mesire Yeri

Hırçın Karadeniz'in dinlenip nefes aldığı, küçük bir koyla çam ağaçlarına doğru uzandığı yerdir, ister koşup oynayın, ister balık tutup yüzün, ister tabiatın sessizliğini dinleyin. Bütün bu aktiviteler, kamp yeri, ahşap evler, kır kahvesi, lokanta, plaj, mini golf sahası ve yelken tesisleriyle birleşince Marmaracık Koyu yılın her mevsiminde ziyaretçi akınına uğruyor.


Tesislerin tamamında ahşap ve tabii taşın kullanılmış olması çevreci hassasiyeti göstermesi bakımından önemli. Bir dönem, Wolksvagen (Kaplumbağa) otomobil tutkunlarının toplanma yeri olarak ünlenen bölge, görsel güzelliğiyle film ve fotoğraf çalışmaları için de uygun atmofsere sahiptir.


Ulaşım:
Sarıyer üzerinden ulaşılan Rumeli Kavağı'ndan sol tarafa dönüldüğünde, sahili takip eden yolun sonundadır.
Telefon: 0 212 325 55 83-85

Hiç yorum yok: