Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Şamlar - Arnavutköy Mesire Yeri

Şamlar - Arnavutköy Mesire Yeri


Şehirleşmenin yıkıcı gücünün durdurulduğu ormanlar olarak Şamlar ve Arnavutköy Mesire Yerleri büyük önem taşıyor. Fıstık çamları altındaki geniş düzlükler, yürüyüş yolları, tilki, şahin ve diğer yabani hayvanlarıyla İstanbullular için ideal bir tabiat köşesidir.

Birbirlerine sınır olan Kayabaşı, Şamlar ve Arnavutköy mesire yerleri özellikle hafta sonları kalabalık gruplara ev sahipliği yapmaktadır. Yeni oluşturulan sosyal tesisler ve oturma sahaları bölgenin çekiciliğini daha da artırmaktadır. Ulaşım kolaylığı ve başarılı işletmecilik ziyaretçiler için hayli memnuniyet vericidir.

Ulaşım: Gaziosmanpaşa yoluyla Arnavutköy'e yaklaşıldığında 'Nokta' mevkiinden hemen sola doğru inen asfalt yol ile ulaşılması son derece kolaydır. Kamu ve özel işletmelere ait toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: