Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Polonezköy Tabiat Parkı Mesire Yeri

Polonezköy Tabiat Parkı Mesire Yeri


Ülkelerinin 1842'de işgal edilmesiyle, mücadelelerini yurt dışında sürdürmek isteyen bir gurup Polonyalı'nın kurduğu ve adlarını verdikleri tabiat ve yaşam diyarı. Binbir çeşit ağaç ve bitki türüyle gelenleri kendisine hayran bırakıyor.


Polonyalılar'ın ağırlıkta olduğu köyde, farklı bir kültür ve hayat tarzının da yansımalarını görebilirsiniz, ve camping alanları özellikle hafta sonları için idealdir. Güzelliği dillere destan bölge, Mustafa Kemal Atatürk'ün yanısıra Franz List, ünlü ressam Gustave Flaubert ve daha bir çok ünlü ismi ağırlamıştır. Dünyaca tanınan sopranomuz Leyla Gencer de burada doğmuştur.

Ulaşım: Popüler bir yer olması avantajıyla bir çok noktadan ulaşım imkanına sahiptir. Kavacık-Çavuşbaşı üzerinden tabelaları takiben gidilebileceği Beykoz-Riva ve Alemdağ-Şile istikametinden de karayolu mevcuttur.

Hiç yorum yok: