Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Göktürk Göleti Mesire Yeri

Göktürk Göleti Mesire Yeri

Dinlenme, gezi ve İstanbul'u çevreleyen geniş ormanlardan gelen suyu tutmak için 560 dönümde oluşturulan Göktürk Göleti çevrenin önemli cazibe merkezlerinden biridir. Göktürk bölgesinde yerleşimin artması bu tür yerlerin varlığını daha önemli kılıyor. İSKİ'nin denetimindeki baraj gölü, görsel zenginliğinin yanısıra dinlenme ve yürüyüş aktiviteleri için çok uygundur.


Fotoğraf makinenizi kurup, martıların maviyle yeşil arasında süren yaşamlarını görüntüleyebilirsiniz. Buna karşılık, göletlerde yüzme ve balık avcılığına risk taşıdığı için izin verilmediğini hatırlatmakta fayda vardır.

Ulaşım: Hasdal-Kemerburgaz yoluyla ulaşılan Göktürk merkezine çok yakın olup, İhsaniye yolunun hemen başlangıcında sağ taraftadır.
Telefon: Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği 0212 262 77 10 Dahili= 2484

Hiç yorum yok: