Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Çilingoz Mesire Yeri (Çatalca)

Çilingoz Mesire Yeri (Çatalca)


Karadeniz'in kıyısında uzun ve hayli geniş beyaz bir kumsal... Dalgaların yüzyıllardır döve döve ilginç şekillere bezediği kayalıkların arasından denize karışan bir dere... Ve bütün bu güzel tabloyu tamamlayan yeşil bir örtü... İşte Çilingoz burasıdır.



İster kendinizi sıcak kumsala atın. ister sadece bu yöreye özgü longos' tabir edilen bitki ve ağaç zenginliğini keşfetmek için yürüyüşe çıkın. Balık tutmaya meraklıysanız da şansınız mutlaka size gülecektir.




Zira, Çilingoz Deresi ve Karadeniz hayli bereketlidir. Akşam güneşi battığında çadır ve bungolovv önlerindeki sohbetler ise sıcak dostlukların hatırası olarak uzun yıllar sizinle kalacaktır.

Ulaşım:
1. Yol;
Çatalca-Saray yolu üzerindeki Binkılıç Beldesi'nin hemen çıkışından sağa dönüldükten sonra 17 kilometrelik orman içi yolu kullanabilirsiniz.
2. Yol; Terkos'un kuzey kısmını takip eden Ormanlı, Karacaköy ve Ya 11 köy istikametlerinden ulaşılabilir.

Tel: Çatalca Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği 0 212 789 10 05

Hiç yorum yok: