Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Dilburnu Mesire Yeri (Büyükada)

Dilburnu Mesire Yeri (Büyükada)


Sadece istanbul'un değil, Türkiye'nin de en nadide köşelerinden biri. Adalara has mimari, Marmara mavisi ve çam ağaçlarının fıstıki yeşili ile bir araya geldiğinde ortaya çıkan tablo gerçekten hayranlık verici.

Böyle bir ortamda piknik, plaj, yürüyüş ya da yelken gibi aktivitelerden birini seçmek tamamen size bağlı. Kızılçamlar arasından koyları, biraz vaktiniz varsa güneşin batışını seyretmek çok az bulunabilecek bir keyiftir. Dilburnu, kafeterya, piknik ve doğa yürüyüşleriyle de sizi gün boyu kendinde tutmayı bilecektir...

Ulaşım: Sirkeci, Kabataş, Kadıköy, Bostancı ve Kartal'dan kalkan Adalar-Yalova vapurlarıyla Büyükada'ya ulaşılır. Sonrasında yürüyüş, fayton ya da bisikletle mesire yerine gidebilirsiniz.
Tel: 0 216 226 36 31

Hiç yorum yok: