Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Yeri (Çatalca)

Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Yeri (Çatalca)

Türkiye Cumhuriyetinin kurucu isimlerinden Mareşal Fevzi Çakmak'ın adını taşıyan bu mesire yeri, Çatalca'nın önemli dinlenme ve piknik yerlerinden biridir.

Yer yer çam ağaçlarıyla kaplı olması renk örtüsüne ayrı bir güzellik katmaktadır, içindeki açık yüzme havuzu yaz mevsiminde hizmet vermektedir. Mesire yerine girişteki yükseltiden Trakya'nın geniş topraklarını ve Çatalca Tren istasyonu'nu seyredebilirsiniz, ilçenin hemen yanında olmasıyla avantajıyla da her mevsim ziyaretçi akınına uğrar.

Ulaşım: TEM yoluyla rahatlıkla ulaşılan Çatalca merkezinden sağ tarafa doğru inildiğinde karşınıza çıkar, ilçe stadına 100 metre uzaklıktadır.
Tel: Çatalca Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği 0 212 789 69 89

Hiç yorum yok: