Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

Elmasburnu Mesire Yeri (Riva)

Elmasburnu Mesire Yeri (Riva)

Karadeniz'in maviliğini bölen siyah kayaların korumasıyla oluşan enfes bir koy... Uzun kumsalı, çam ormanı ve sessizliği ile bir çok tatil merkezinin bile ötesinde. Deyim yerindeyse 'Elmas' değerindeki mesire yerinde isterseniz çadırınızla rahatlıkla geceleyebilir, denizin sesiyle güne merhaba diyebilirsiniz.

Tepelerden denizin derinliklerine kadar inen kayalıklar özellikle zıpkınla balık avcılığı için çok idealdir ve büyük ilgi görmektedir. Koyun hemen karşısındaki Martı Adası çok sayıda deniz kuşunu barındırırken, bu güzelliğe zaman zaman yunuslar da eşlik etmektedir. Riva'ya kadar gitmişken çevre ve ırmak boyu yürüyüşlerini ihma etmeyin. Yaratıcı, insanlara hayli cömert davranmış, tarım ve meyvecilik imkanları da vermiştir.

Ulaşım: TEM bağlantılı Kavacık mevkiinden Riva'ya kadar uzanan otoyol ile 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Beykoz Mahmut Şevket Paşa köyü ile bağlantılı olarak da gidilebilir.
Tel: 0 212 651 98 91

Hiç yorum yok: