Sitemiz Turizm Rehberi Olarak Hizmet Vermektedir, Sitemizde bulabileceğiniz içerikler ; Turizm, Hoteller, Oteller, Moteller, Tatil Köyleri, Kaplıcalar, Beldeler, Restaurant, Lokantalar, Tarihi Mekanlar ve Adresler.

Bu Sitede Yapacağınız Hiç Bir İşlem Sonunda Sizden Herhangi Bir Ödeme Alınmayacaktır. Sitemiz Tamamen Hizmet İçerikli Olup ÜCRETSİZ Kullanılmaktadır.

25 Mart 2008 Salı

İnceğiz Mesire Yeri (Çatalca)

İnceğiz Mesire Yeri (Çatalca)

Tarihin ve tabiatın cömert davrandığı şirin bir vadi... Çatalca'nın yaklaşık 2500 yıl önce ilk kurulduğu bölge... Cenevizliler'in 9. yüzyılda yüksek kayalara oyduğu 3 büyük mağara. Ve toprağın bereketiyle göğe uzanan ağaçlar...

Böyle biryerde geçecek saatler insanı elbette dinlendirecek, ruhunu okşayacaktır. Piknik sahası, hemen yanından geçen dereyle ayrı bir güzelliğe bürünür. Mesire yeri içindeki restoran ve kafeterya hayli beğeni toplarken, yukarılardan süzüle süzüle gelen su kaynağı da ziyaretçilerin akınına uğruyor. .

Ulaşım: Çatalca'dan Subaşı'na giden asfalt yolun 3. kilometresinde sol tarafa dönüp, yaklaşık 6 kilometrelik mesafeden sonra rahatlıkla ulaşılabilir,
Tel: 0 212 789 15 24

Hiç yorum yok: